Etiket Sonuçları: takip

Kas

Matematik Zümre Başkanımız Davut KASAR başkanlığında sınav komisyonumuzun ve ders öğretmenlerimizin etkin desteğinde nitelikli ve hedef odaklı yapılan ve öğrencilerimizin mevcut performansını ve durumunu takip etmek için kullandığımız kazanım değerlendirme sınavlarımız açıkladığımız takvimimiz doğrultusunda tam ve doğru bir şekilde devam ediyor.

Ock

Öğretmenlerimizin verdiği eğitimin kalitesini ve öğrencilerimizin akademik başarılarının seviyesini ölçmek ve gelişmeyi takip ederek her zaman daha da iyisi olabilmesi için başarıyı arttırıcı faaliyetler ile destekleyerek öğrencilerinin donanımlı şekilde yükseköğretim kurumlarına yerleşmesini sağlayan okul İzmir Fen Lisesinde Sınav Komisyonu Başkanımız Davut KASAR'ın (Matematik Zümre Başkanımızın) koordinesinde son sınıflar aırlıklı olmak üzere tüm sınıf düzeylerinde Geleneksel Öğrenci Takip Sınavlarımızı gerçekleştiriyoruz.