Öğrenci Takip Sınavları Devam Ediyor

Öğretmenlerimizin verdiği eğitimin kalitesini ve öğrencilerimizin akademik başarılarının seviyesini ölçmek ve gelişmeyi takip ederek her zaman daha da iyisi olabilmesi için başarıyı arttırıcı faaliyetler ile destekleyerek öğrencilerinin donanımlı şekilde yükseköğretim kurumlarına yerleşmesini sağlayan okul İzmir Fen Lisesinde Sınav Komisyonu Başkanımız Davut KASAR'ın (Matematik Zümre Başkanımızın) koordinesinde son sınıflar aırlıklı olmak üzere tüm sınıf düzeylerinde Geleneksel Öğrenci Takip Sınavlarımızı gerçekleştiriyoruz.

Alt sınıflarımızda kazanım değerlendirme ve üst sınıflarımızda TYT ve AYT şeklinde yapılan sınavlarımız ile öğrencilerimizin mevcut durumlarını tespit edip derslerde hangi konuların üzerinde nasıl durulacağını görüp başarıyı arttırıcı faaliyetler ile öğrencilerimizi destekliyoruz.

Öğrencilerimiz için fedakarca zamanını ayıran ve emeğini veren öğretmenlerimize ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Öğrenci Takip Sınavları Devam EdiyorÖğrenci Takip Sınavları Devam EdiyorÖğrenci Takip Sınavları Devam EdiyorÖğrenci Takip Sınavları Devam Ediyor

Yayın: 04.01.2022 - Güncelleme: 04.01.2022 20:40 - Görüntülenme: 370