Öğrencilerimiz Takip Etmek İçin Yaptığımız Kazanım Değerlendirme ve Benzer Sınavlarımız Devam Ediyor

Matematik Zümre Başkanımız Davut KASAR başkanlığında sınav komisyonumuzun ve ders öğretmenlerimizin etkin desteğinde nitelikli ve hedef odaklı yapılan ve öğrencilerimizin mevcut performansını ve durumunu takip etmek için kullandığımız kazanım değerlendirme sınavlarımız açıkladığımız takvimimiz doğrultusunda tam ve doğru bir şekilde devam ediyor.

Başta öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Birinci Dönem Ortak Yapılan Birinci Yazılı Yoklamalar Telafi ve Mazeret Sınavlarımız TamamlanmıştırBirinci Dönem Ortak Yapılan Birinci Yazılı Yoklamalar Telafi ve Mazeret Sınavlarımız Tamamlanmıştır

Yayın: 28.11.2022 - Güncelleme: 28.11.2022 13:24 - Görüntülenme: 171