Etiket Sonuçları: yetiştirme

Ağu

Her zaman verimli ve faydalı çalışmalar ile öğrencilerinin yanında olan okul İzmir Fen Lisesinde Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı ile Tarih alanlarında nitelikli ve yoğunlaştırılmış çalışmalarımızla kıymetli öğretmenlerimiz son sınıf öğrencilerimizi İFL 24'ü YKS için hazırlıyorlar.

Haz

Yaz Dönemi ve Yaz Okulu Destekleme ve Yetiştirme kursları öğretmen başvuruları 18.06.2023 tarihine kadar uzatılmıştır. Öğrencilerimiz ise 15 - 22 Haziran 2023 tarihleri arasında başvuruda bulunabilirler.

Ağu

1 Ağustos 2022 tarihi itibariyle okulumuzda son sınıf öğrencilerimize yönelik olarak açılan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız öğrencilerimizin ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda etkili bir şekilde devam ediyor.

Şbt

Her zaman verimli ve faydalı çalışmalar ile öğrencilerinin yanında olan okul İzmir Fen Lisesinde Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Türk Dili ve Edebiyatı ile Tarih alanlarında nitelikli ve yoğunlaştırılmış çalışmalarımızla kıymetli öğretmenlerimiz son sınıf öğrencilerimizi Efsane Dönem İFL 21'i YKS için hazırlıyorlar.

Eyl

Azmi ve özverisi ile kendi destanını yazan ve efsane dönem olarak anılacak İFL2021'in okulu İzmir Fen Lisesin'de Okul Yönetimimizin öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle ve velilerimizle bilgi alışverişi sonrasında planladığı ve değerli öğretmenlerimizin nitelikli bir şekilde çalıştığı Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız tedbirli ve verimli bir şekilde devam ediyor.

Eyl

Mrt

Edebiyat, Matematik, Fizik, Kimya ve Biyoloji başta olmak üzere okul çıkışlarında yoğun bir programla öğrencilerinin desteklendiği okul İzmir Fen Lisesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU´nun koordinesinde Ders Öğretmenlerimizin desteğinde Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) planlandığı gibi ve öğrencilerimizin etkin katılımı ile devam ediyor.

Mrt

2016 - 2017 Öğretim Yılı İkinci Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile YGS ve LYS Sürecinde okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda 11. Sınıflarımızın veli toplantısı yapılmıştır.

Şbt

2016 - 2017 Öğretim Yılı İkinci Dönemi öğrencilerimizin başarı durumlarını değerlendirmek ve YGS ile LYS sürecinde okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda 11. Sınıflarımızın veli toplantısı yapılacaktır.

Katılmanız önemle rica olunur.