Gelenek Devam Ediyor ve TeknoFestte 4. Kez Finallerdeyiz

İnsanlık için büyük adımlar atmak amacıyla şimdiden minik ama değerli adımlarla ilerleyen mühendis kumaşlı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız'ın yakın desteği ve uygun görüşü doğrultusunda TeknoFest Yarışmalarına hazırlanan ekiplerimiz TeknoFest'in ilk düzenlendiği zamandan bu yana, yani dördüncü kez finale yükselerek okulumuzdaki başarı geleneğini sürdürmeye kararlı olduklarını gösterdiler.

İFL Düşünürler Takımı

Yarışma: Sağlıkta Yapay Zeka Yarışması

Ekipte Yer Alan Öğrencilerimiz: Alperen ve Ahmet Taha

Danışman Öğretmen: Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ

Değerli öğrencilerimize ve kıymetli öğretmenimize bu aşamaya kadar ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten ötürü teşekkür eder bu aşamadan sonra da finalde okulumuzu en iyi şekilde temsil etmelerini dileriz.

Yayın: 06.08.2021 - Güncelleme: 06.08.2021 13:07 - Görüntülenme: 328