Genç Ahiler Projesi Kapsamında TeknoZanaat Toplantıya Katıldı

24 Şubat 2022 tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ gözetiminde öğrencilerimiz Aziz (Şirketin Genel Müdürü) ve Ayşenur (Muhasebe Finans Müdürü) okulumuzun TeknoZanaat şirketini temsilen İMHAD Gençlik ve Spor Kulübü ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) işbirliğinde hazırlanan ve İzmir Kalkınma Ajansı, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği desteğinde yürütülen Genç Ahiler Projesi kapsamında Balçova Termal Otelde düzenlenen tanıtım ve istişare toplantısına katıldılar.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 02.03.2022 - Güncelleme: 02.03.2022 11:40 - Görüntülenme: 218