Etiket Sonuçları: ahi

Nis

Azimle çalışan ortaokul öğrencilerinin kendileri için en doğru seçimi yapabilmeleri amacıyla İzmir Fen Lisesi´nin eğitim ve öğretim faaliyetlerini onlara tanıtmak maksadıyla Eren Şahin Eronat Ortaokulu Kariyer Gününe Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seryan CANBAZ koordinesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde Okul Tanıtım Kulübü öğrencilerimizden Duru ve Hüseyin Batuhan ile katıldık.

Mrt

31 Mart 2022 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR okulumuza teşrif ettiler.

Mrt

24 Şubat 2022 tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ gözetiminde öğrencilerimiz Aziz (Şirketin Genel Müdürü) ve Ayşenur (Muhasebe Finans Müdürü) okulumuzun TeknoZanaat şirketini temsilen İMHAD Gençlik ve Spor Kulübü ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) işbirliğinde hazırlanan ve İzmir Kalkınma Ajansı, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği desteğinde yürütülen Genç Ahiler Projesi kapsamında Balçova Termal Otelde düzenlenen tanıtım ve istişare toplantısına katıldılar.

Ock

Çağdaş görüşlerini yüksek teknoloji ürünleri üretecek olan şirketlerine yansıtırken milli ve manevi değerlerini koruyan azimli, çalışkan ve kararlı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde öğrencilerimiz İMHAD Gençlik ve Spor Kulübü ile İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) işbirliğinde hazırlanan ve İzmir Kalkınma Ajansı, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği desteğinde yürütülen Genç Ahiler Projesi kapsamında Tekno Zanaat isimli şirketlerini kurdular.

Şbt

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün İmam Hatipliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ortaklığında gerçekleştirdiği Genç Ahiler Projesi'nde, İzmir Kalkınma Ajansı ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nın mentor desteğinde Eğitim 2023 Vizyonu doğrultusunda 'Girişimci Vizyon Hedef İnovasyon' sloganıyla yola çıkılarak okulumuzda İFL Ticaret ekibi Genç Ahiler projesi kapsamında çalışmalarını tamamladılar.