Etiket Sonuçları: bölüm

Eyl

ÖSYM'nin Kamu Kurumları İşlemleri Sistemindeki istatistiklerimize göre 2023 Yılı YKS Sonucuna göre tercih yapan öğrencilerimiz istedikleri bölümlere yerleştiler. Tüm mezunlarımıza üniversite hayatlarında da kolaylıklar dileriz. İnanıyoruz ki gençlerimiz insan sevgisi ve azimle insanlığa büyük katkılar sağlayacaklardır.

Ock

Hedefini iyi belirleyen ve hedefine doğru kararlılıkla ilerleyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'nun koordinesinde Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehberlik Öğretmeni Seyran CANBAZ'ın desteğinde 11. ve 12. sınıf öğrencilerimiz Boğaziçi Üniversitesi Öğrencileri tarafından verilen Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü tanıtımına katıldılar.

Ock

Kas

İnsanlığa büyük katkılar sağlayacak bilim insanlarının okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Öğrenci İşlerinden Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Kıymetli Okul Rehberlik Uzmanı ve Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ koordinesinde Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Türker KILIÇ 01 Kasım 2019 Cuma Günü 10.30 - 12.30 saatleri arasında konferans salonumuzda "Beyindeki Nöral Bağlantıdan İnsanlığın Bağlantısallık Kültürüne" isimli sunumunu 11. ve 12. sınıflarımıza yapmak için konuğumuz oldu.

Mrt

Rutin dışında da düşünebilen farklı kariyer yolları ile hayatlarına devam edebilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde öğrencilerimize Doç. Dr. Emre TİMUR Dokuz Eylül Üniversitesi JeoFizik Bölümünün özgün ve farklı yönlerini tanıttı, mezunların uğraştığı işler hakkında bilgi verdi ve üniversitenin sağladığı fırsatları anlattı.

Mrt

Ara

Birbirinden farkını ve özgünlüğünü bilerek üniversite hedeflerini belirleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde öğrencilerimize Boğaziçi Üniversitesi tanıtım görevlileri Boğaziçi Üniversitesinin özgün ve farklı yönlerini tanıttı, çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi ve üniversitenin sağladığı fırsatları anlattılar.

Kas

Bilinçli bir şekilde hedef belirleyen ve planlı bir şekilde o hedefe doğru ilerleyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Rehber Öğretmenimiz Ece YETİL koordinesinde 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimize Yeditepe Üniversitesinden Mimarlık Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ece CEYLAN BABA ve Uzmanlık Alanı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yan Dal Uzmanlığı ise Neonatoloji olan Dr. Öğr. Ü. Mustafa BERBER Yeditepe Üniversitesini tanıttılar.

Ara

Yükseköğretim kurumlarının birbirlerinden farklı ve özgün uygulamalarını bilerek hedef belirleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN koordinesinde öğrencilerimize Sabancı Üniversitesi tanıtım görevlileri Sabancı üniversitesinin özgün ve farklı yönlerini tanıttı, çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi ve üniversitenin sağladığı fırsatları anlattılar.

Nis

Öğrencilerimizin yüksek öğretim basamağı ile ilgili hayaller kurmalarını ve bu hayalleri ışığında planlı bir çalışmanın içine girerek hayallerini gerçekleştirmelerini destekleyen İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir etkinlik haberimiz var. Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Sevinç ÖRER koordinesinde 11. Sınıf Öğrencilerimiz EducaTurk´ü Ziyaret etti.