İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Şehit Onbaşı Ali Güner Yeşilbağ Müdür Yardımcısı Soner KAYGUSUZ tarafından okul konferans salonumuzda ve öğretmenler odamızda okulumuzun öğretmenlerine, çalışanlarına ve ilçemizden misafir gelen öğretmenlerimize İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi.

Okulumuzun iş sağlığı ve güvenliği açısından öğrencilerimize en iyi hizmeti verebilmesi için uğraş veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimiİş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimiİş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimiİş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimiİş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Yayın: 04.04.2022 - Güncelleme: 04.04.2022 17:33 - Görüntülenme: 389