Matematik Öğretmenimiz Selçuk Sağbaş Doktorasını Tamamladı

Çalışma motivasyonumuzu ve okulumuzun akademik gücünü artıran bir haberimiz var. Matematik Öğretmenimiz Dr. Selçuk SAĞBAŞ'ın akademik çalışmalarını tamamlaması ve doktor ünvanını almasının ardından Matematik Zümre Başkanımız Davut KASAR koordinesinde okulumuzda öğle arasında küçük bir kutlama yaptık.

Deneyimli ve nitelikli eğitim - öğretim kadromuz gücüe güç katmasının yanında mevcut gücünü koruyup iyileştirmek için de gerek üniversite/akademik gerek özel gerekse de hizmet içi eğitimler ile destek alarak bizlere emanet edilen öğrenciler için en iyisini yapmak amacıyla titiz ve etkili bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Okul Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU, Biyoloji Zümre Başkanımız Dr. Meryem YAZICI, Kimya Zümre Başkanımız Dr. Gülseren COŞKUN ve Bilim Kurulu Başkanımız Dr. Barış DEMİRDAĞ ile birlikte Matematik Olimpiyat Takımından Sorumlu Matematik Öğretmenimiz Dr. Selçuk SAĞBAŞ'da doktoralı öğretmenlerimizin arasına katılmıştır.

Değerli öğretmenimize Matematik Zümre Başkanımız Davut KASAR koordinesinde tüm öğretmenlerimizin katılımı ile 1 Haziran 2022 Çarşamba Günü Öğle Arasında Öğretmenler Odamızda küçük ve anlamlı bir kutlama düzenledik.

Yayın: 06.06.2022 - Güncelleme: 04.12.2023 09:17 - Görüntülenme: 38