Mezunlarımız Anlatıyor - Doç. Dr. Tolga GİRİCİ

"Mezunlarımız Anlatıyor" veya "Mezun Buluşmalarımız" isimleri ile gerçekleştirdiğimiz ve mezunlarımızın bilgi, beceri, deneyim ve anılarını paylaştıkları, öğrencilerimize kıvılcım oldukları, rol model örnekler olarak öğrencilerimizi etkiledikleri faaliyetimizin bu ayki misafiri 1996 Yılı Mezunumuz Sayın Doç. Dr. Tolga GİRİCİ oldu.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU, Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ, Mezunlarla İletişim ve Tanıtım Kulübü Danışman Öğretmenlerimiz Alime ZENGER (İngilizce) ve Sedat YOLCU (Almanca) ile Mezunlarla İletişim Komisyonu Başkanımız Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN (IFL'94) koordinesinde okulumuz öğrencilerine konferans salonumuzda yapılan bu çalışmaya değerli zamanını ayıran ve deneyimini paylaşan Sayın Doç. Dr. Tolga GİRİCİ hocamıza teşekkür ederiz.

Tolga GİRİCİ Kimdir?

"Doç. Dr. Tolga Girici İzmir Fen Lisesi'nden 1996 yılında mezun oldu. Lise döneminde TÜBİTAK Ulusal Kimya olimpiyatlarında bronz madalya kazandı. 1996-2000 yılları arasında ODTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde okuduktan sonra 2000 senesinde lisansüstü eğitim için ABD'ye gitti. University Maryland , College Park'taki doktora eğitimi sırasında Fujitsu Laboratuvarı ve Intelligent Automation kurumlarında stajyer olarak da çalıştı.  2007 Ekim ayında doktora derecesini aldıktan sonra TOBB ETÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde öğretim üyesi olarak başladı. Tolga Girici'nin araştırma konuları Kablosuz Haberleşme, Haberleşme Ağları, LTE, 5G, TasarsızAskeri Ağlar ve bu tür sistemlerde kaynak tahsisi ve optimizasyondur. Yaptığı araştırmalar çeşitli defalar TÜBİTAK ve Bakanlık tarafından desteklendi. Aselsan, Havelsan ve ULAK A.Ş. ile işbirlikleri oldu. Halen aynı üniversitede Doçent olarak devam etmektedir."

NOT: Haberimizde kullandığımız görseller ve metin için İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER'e teşekkür ederiz.

Mezunlarımız Anlatıyor - Doç. Dr. Tolga GİRİCİMezunlarımız Anlatıyor - Doç. Dr. Tolga GİRİCİMezunlarımız Anlatıyor - Doç. Dr. Tolga GİRİCİMezunlarımız Anlatıyor - Doç. Dr. Tolga GİRİCİMezunlarımız Anlatıyor - Doç. Dr. Tolga GİRİCİMezunlarımız Anlatıyor - Doç. Dr. Tolga GİRİCİMezunlarımız Anlatıyor - Doç. Dr. Tolga GİRİCİMezunlarımız Anlatıyor - Doç. Dr. Tolga GİRİCİMezunlarımız Anlatıyor - Doç. Dr. Tolga GİRİCİMezunlarımız Anlatıyor - Doç. Dr. Tolga GİRİCİ

Yayın: 16.01.2022 - Güncelleme: 16.01.2022 22:15 - Görüntülenme: 278