Mezunlarla Buluşma - Bülent Dölek İFL'94

6 Mart 2024 Çarşamba Günü mezunlarımızın bilgi, beceri, deneyim ve anılarını paylaştıkları ve öğrencilerimize rol model örnekler olarak öğrencilerimizi etkiledikleri faaliyetimizin bu ayki misafiri 1994 Yılı Mezunumuz Sayın Bülent DÖLEK oldu.

İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde okulumuz öğrencilerine konferans salonumuzda yapılan bu çalışmaya değerli zamanını ayıran ve deneyimini paylaşan Sayın Bülent Dölek'e teşekkür ederiz.

Yayın: 14.03.2024 - Güncelleme: 14.03.2024 15:52 - Görüntülenme: 353