Öğrencilerimizin Yüksek Performansını Takdir Ettik

8 Mart 2024 Cuma Günü Bayrak Törenimizde öğrencilerimizin belirli zaman aralıkları ile girdikleri kazanım değerlendirme sınavlarında gösterdikleri yüksek performanstan ötürü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız ölçme ve değerlendirme komisyonumuzun gözetiminde ve takibinde yapılan bu sınavlarda derece alan öğrencilerimiz ile TÜBİTAK Bölge Sergisinden Ödülle Dönen öğrencilerimizi sahneye davet edip başarı belgesi vererek takdir etti.

Öğrencilerimizin potansiyellerine ve ilgi alanlarına en uygun üniversiteye yerleşebilmeleri ve yerleştikleri bölüm için gerekli temel becerilere sahip olabilmeleri için titiz ve etkili eğitim öğretim faaliyetleri ile onları destekleyen tüm öğretmenlerimize ve paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 30.04.2024 - Güncelleme: 30.04.2024 09:54 - Görüntülenme: 180