Onur Kurulumuz Toplantılarına Devam Ediyor

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Onur Kurulu Başkanı Almanca Öğretmenimiz Sedat YOLCU koordinesinde her sınıftan bir öğrencimizin katıldığı Onur Kurulu Toplantılarımız öğrencilerimizin okul yönetimine katılmaları ve okulun işleyişine yardımcı olmalarını sağlamak amacıyla her ay düzenli veya kritik kararlar alınacağı zamanlarda toplanmaktadır.

Okulumuzun kültürüne sahip çıkan, bilgi ve deneyimleri ölçüsünde alınan kararlarda görüş bildiren ve aktif olarak alınan kararların uygulanmasını takip eden öğrencilerimiz gelecekte ülkemizin kritik karar mercilerinde görev yapmaya şimdiden hazır olduklarını azim ve çalışkanlıkları ile göstermektedirler.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 30.12.2023 - Güncelleme: 30.12.2023 20:19 - Görüntülenme: 123

Etiketler :