Rektör Hocamız Sayın Prof. Dr. Yusuf BARANa Nezaket Ziyaretimiz

Üniversite - okul işbirliğinin verimli ve nitelikli bir şekilde yapılması için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğindeki kafilemiz İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Yusuf BARAN hocamıza TÜBİTAK 2204A kapsamındaki nitelikli destekleri için teşekkür etmek ve ileriki çalışmalar için istişarede bulunmak maksatıyla nezaket ziyaretinde bulunmuşlardır.

Saygıdeğer Rektör hocamız İzmir Fen Lisesi kafilesini toplantı salonunda kabul etmiş ve kendisine sunulan teşekkür plaketini almıştır.

İYTE Rektörü Sayın Prof. Dr. Yusuf BARAN hocamıza bizlere ayırdığı zaman ve verdiği destekten ötürü teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren tüm paydaşlarımıza da bu vesile ile tekrar teşekkür ederiz.

Rektör Hocamız Sayın Prof. Dr. Yusuf BARANa Nezaket ZiyaretimizRektör Hocamız Sayın Prof. Dr. Yusuf BARANa Nezaket ZiyaretimizRektör Hocamız Sayın Prof. Dr. Yusuf BARANa Nezaket Ziyaretimiz

Yayın: 01.10.2021 - Güncelleme: 01.10.2021 09:59 - Görüntülenme: 328

Etiketler :