Etiket Sonuçları: başarı

Mrt

1 Mart 2024 Cuma Günü Bayrak Törenimizde 9., 10., 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizin belirli zaman aralıkları ile girdikleri kazanım değerlendirme sınavlarında gösterdikleri yüksek performanstan ötürü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız ölçme ve değerlendirme komisyonumuzun gözetiminde ve takibinde yapılan bu sınavlarda derece alan öğrencilerimizi sahneye çıkartıp başarı belgesi vererek onore etti.

Mrt

15 Şubat 2024 Cuma Günü Bayrak Törenimizde Okul Müdürümüz TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları, Satranç Branşı Okul Sporları ve Okul İçi Spor Turnuvalarımızda başarı gösteren öğrencilerimize ve takımlarımıza başarı belgelerini takdim ederek öğrencilerimizi onore etti.

Kas

Ölçme ve değerlendirme faaliyetlerimiz ile yükseköğretim kurumlarına hazırlanan öğrencilerimizin akademik performansını takip etmek için TYT ve AYT odaklı kazanım değerlendirme sınıvlarımız Matematik Zümre Başkanımız Davut KASAR koordinesinde öğrencilerimizin aktif katılımı ile 9. sınıflarımızdan 12. sınıflarımıza kadar 12. sınıflarımız ağırlıklı olacak şekilde devam ediyor.

Ağu

2021 - 2022 eğitim ve öğretim yılını matematikte olağanüstü başarı sertifikası alarak tamamlayan değerli öğrencimiz Duru Taşın'a veridiği emek ve ayırdığı zamandan ötürü teşekkür eder gösterdiği başarısından ötürü kendisini ve öğretmenlerini tebrik ederiz.

Mrt

23 Şubat 2022 tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ Bayrak Töreninde 17 Şubat 2022 - 20 Şubat 2022 tarihleri arasında İzmir Ekonomi Üniversitesi tarafından düzenlenen ECOTRAIN'22 Konferansında İngilizce Zümre Başkanımız Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN ile İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER gözetiminde katılan ve Honorable Mention ile taltif edilen öğrencilerimizi onore etti.

Ekm

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün himayelerinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız'ın liderliğinde İzmir Fen Lisesi ekipleri olarak dört yıldır kesintisiz bir şekilde finallere çağrıldığımız TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde 2021 yılı için başarı hikayemizi İzmir İl Koordinatörü Hülya Mahmutoğlu başkanlığındaki İzmir EBA ekibi öğrencilerimizle röportaj yaparak İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün himayelerinde yürütülen Başarı Hikayelerimiz isimli proje kapsamında sosyal medya aracılığı ile ortaokul ve lise öğrencileri ile paylaşacaklar.

Eyl

İstanbul'da düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde ödül alan İzmirli öğrenciler, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen törende ödüllendirildi. İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür, İzmir'in TEKNOFEST'e
damga vurduğunu söyledi.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ, Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğindeki salgın tedbirleri kapsamında seyreltilmiş ekibimizi TÜBİTAK 2202 ve TÜBİTAK 2204A kapsamındaki Bilim Olimpiyatları ve Araştırma Proje çalışmalarındaki başarılarından dolayı kutladı.

Ara

Uluslararası başarısı ve medeniyete katkısı tartışılmaz üniversitelere kabul alan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kimya Olimpiyat Takımı Kaptanımız Deniz Güner Massachusetts Institute of Technology için kabul mektubu aldı.

Ara

Ağu

İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim KÖŞGER, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer Yahşi liderliğinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ı ve öğrencilerimizi makamlarında kabul ettiler ve çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

Ağu

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, LGS tercih sonuçlarının açıklanması münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

Tem

2019 YKS - TYT Puanına göre öğrencimiz Ceyda BÜYÜKER TÜRKİYE 2'ncisi oldu. Başta Ceyda BÜYÜKER olmak üzere 2019 Mezunlarımıza 4 yıl boyunca verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri çabalarından dolayı ayrı ayrı hem teşekkür eder hem de her birini ayrı ayrı tebrik ederiz.

Ayrıca her zaman bize destek olan başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ'ye ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU'na, Velilerimize, Kıymetli Öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Tem

Haz

Hedef odaklı çalışan, çalışırken o süreçten en iyi verimi alan ve çalışmasında en iyi performansı gösterip sonuç alan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinin öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün "Taçlanan Başarılar" etkinliğinde Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde ödüllerini aldılar.

Kas

Planlayan, uygulayan ve sonuç alanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Yükseköğretim Kurumları Sınavlarında soru çıkan zümrelerin başkanları ile akademik başarı başta olmak üzere belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda Bilim Kurulumuzda toplandı ve birinci dönem için senebaşında alınan kritik kararların uygulamasını değerlendirip ölçülen akademik başarı doğrultusunda öğrencilerimizin başarısını arttırmaya yönelik uygulamaya dönük yeni kararlar aldılar.

Ağu

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 mezunlarımızın TYT ve AYT Puanları ve Başarı Sıralamaları haberimizde gösterdiğimiz tablodaki gibi olmuştur.

Ock

Öğrencisinin başarısını arttırması ve sürdürmesi için destek olan okul İzmir Fen Lisesi´nde 12. Sınıflarımızın Başarısı gündemli toplantımız Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında Bilim Kurulu odamızda gerçekleştirilmiştir.

Ock

Öğrencilerimizin İzmir Fen Lisesi´nin engin kültürel ve akademik birikiminden yararlanmasını her zaman destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Bilim Kurulu Üyemiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın (Kimya) koordinesinde İFL 2015 Mezunu Baturalp YALÇIN (Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında ALTIN Madalya kazanmıştır) okulumuzu ziyaret etmiş ve 9. sınıf öğrencilerimizle konferans salonunda Ulusal ve Uluslararası Kimya Olimpiyat Deneyimleri paylaştı, İFL´li olmanın öneminden bahsetti ve Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü hakkında bilgi verdi.