Etiket Sonuçları: doğa

Ekm

7 Ekim 2023 Cumartesi Günü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle Gezi Kulübü Danışman Öğretmenimiz Ahmet KAMA (Tarih) koordinesinde Feslefe Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY, Biyoloji Öğretmenimiz Zuhal GÜL, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ, Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde 9., 10. ve 11. sınıflarımızdan oluşan 134 öğrencimiz ile 12 kilometrelik Vişnelik Köyü - Nazar Köy arasındaki doğa parkurunu profesyonel dağcılar (Yükseliş Dağcılık ve Spor Kulübü) eşliğinde yürüdük.

Ara

Kainatın en uç noktasına ulaşmak için önce kendi çevreni iyi bilecek ve tabiatla uyum içinde yaşayacaksın bakış açısıyla dengeli ve sağlıklı bireyler yetiştirmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Gezi Kulübü Danışman Öğretmenlerimizden Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde Ovacık Sinancılar Kemalpaşa güzergahında 10. Sınıf öğrencilerimiz Doğa Yürüyüşü yaptılar.

Ekm

Kimya Laboratuvarında nasıl bilimsel çalışma yapılacağını bilip deney yaparak Kimya öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN 9. sınıf öğrencilerimiz ile doğal boya elde etme yöntemi ile doğal boya elde edip nesne boyama çalışmaları yaptılar.

Haz

Karagöz ile eğlendirirken düşündürenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Edebiyat Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN koordinesinde Muhittin ve Enes Fırat Türk Dili ve Edebiyatı Dersi kapsamında Proje Çalışmaları olan Karagöz oynattılar.

Nis

Doğaya duyarlı, sağlam ve dayanıklı sporcu gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA öncülüğünde Kıymetli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY, Değerli Coğrafya Öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL, Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ, Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Kıymetli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR desteğinde 10. ve 11. Sınıf öğrencilerimiz onaylanan güzergahları doğrultusunda spor yapmak ve doğayla bütünleşmek amacıyla doğa yürüyüşü yaptılar.

Ekm

Yeşili ve maviyi seven ve koruyan sporcu gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA öncülüğünde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY ve Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ desteğinde 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimiz onaylanan güzergahları doğrultusunda spor yapmak ve doğayla bütünleşmek amacıyla doğa yürüyüşü yaptılar.

Ekm

Çok yönlü bir şekilde kendilerini geliştirenlerin okulu izmir Fen Lisesinde Değerli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde öğrencilerimize Dağcılık Kulübünün Eğitim Uzmanları ve Gönüllüleri Dağcılık hakkında sunum yaptılar.

Nis

Doğayı ve sporu sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Kıymetli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL, Değerli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA ve Kıymetli Fizik Zümre Başkanımız Serkan YOLCU öncülüğünde 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimiz onaylanan güzergahları doğrultusunda (Menderes Çile Köyü Sığındı Dağı) spor yapmak ve doğayla bütünleşmek amacıyla doğa yürüyüşü yaptılar.

"TATBIKAT TATBIKAT TATBIKAT

Izmir Ili saat 11:00 itibariyle 6 (Mw) buyuklugunde deprem meydana gelmistir.

Tatbikat başlamıştır.

TATBIKAT TATBIKAT TATBIKAT"

"TATBIKAT TATBIKAT TATBIKAT

Izmir Ili saat 11:00 itibariyle 6 (Mw) buyuklugunde deprem meydana gelmistir.

Tatbikat başlamıştır.

TATBIKAT TATBIKAT TATBIKAT"

Mrt

Öğrencilerimizin afet veya felaket anlarında sükunet içinde yapmaları gerekenleri yapabilmeleri için Sivil Savunma Kulübümüzün koordinesinde okulumuzda Tatbikat yapıldı.