Etiket Sonuçları: msü

Mrt

"3 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Milli Savunma Üniversitesi Sınavına girecek öğrencilerimize başarılar dilerim."

Mrt

Öğrencilerimizin Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavına gireceklerinden dolayı Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bir mesaj yayımlamıştır:

Eyl

30 Ağustos 2022 - 04 Eylül 2022 tarihleri arasında 5. kez düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde TÜBİTAK 2204D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması Toplumsal Farkındalık kategorisinde TÜRKİYE İKİNCİSİ olan ekibimiz Ayşenur BAYER, Ceren YENİDENİZ ve Nisa İLTEKİN ile Bilişim Vadisinin düzenlediği Türkçe Doğal Dil İşleme Yarışması Kamuda Arama Motoru Geliştirme Kategorisinde TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ olan ekibimiz Eray AKIN ve Seyithan Toprak GÜNGÖR okulumuzu temsilen katıldılar.

Ağu

Hedefini bilen, o hedefe yönelik titiz ve kararlı bir şekilde çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde yine bizleri gururlandıran bir haberimiz var. 2019 yılı mezunlarımızdan Şevval Arpacıoğlu girdiği 2020 YKS'de Sözel Puanına göre TÜRKİYE BİRİNCİSİ oldu.

Ağu

Tem

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2020 Yılı Son Sınıf Öğrencileri YKS Puan İstatistiklerimiz haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Tem

Olimpiyatçıları ile başarıdan başarıya koşan okul İzmir Fen Lisesinde yine bizleri gururlandıran bir haberimiz var. Matematik Olimpiyat Takımı Öğrencilerimizden Emin ERSÜS girdiği YKS'de Sayısal Puanına göre TÜRKİYE ALTINCISI oldu.

Tem

"Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" vizyonu ile çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde yine bizleri gururlandıran bir haberimiz var. Matematik Olimpiyat Takımı Öğrencilerimizden Tarık Can ÖZDEN girdiği Milli Savunma Üniversitesi Sınavında Sayısal Puanına göre TÜRKİYE İKİNCİSİ oldu.