Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanımız Alev BAŞDAKOL ve Kıymetli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN koordinesinde "Yaşama Dair" isimli Şiir Dinletimiz 17.03.2020 tarihinde 19.30'da Kredi Yurtlar Kurumu Kız Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Yeni nesil nitelikli sorularla yerinde ve zamanında ölçme ve değerlendirme yapılarak öğrencilerinin bulunduğu yeri ve hedefe varmaları için gerekenleri belirleyen ve bu doğrultuda azim ve kararlılıkla çalışan okul İzmir Fen Lisesinde Öğretmenler Kurulumuzda alınan başarıyı artırıcı faaliyetlerden biri olan Ödüllü Kazanım Değerlendirme Sınavları 11.02.2020 Salı günü 9., 10., 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimize Sınav komisyonumuzun koordinesinde ve Ders Öğretmenlerimizin gözetiminde uygulanacaktır.