2018 - 2019 Öğretim Yılı İzmir Fen lisesi Pansiyon İç Yönergemiz

2018 - 2019 Öğretim Yılı Pansiyon Zaman Çizelgemiz

İnce eleyip sık dokuyarak bize emanet edilen gençlerin en iyisine layık olabilmeleri için çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Sınıflarımızın Ders Programları 10 Eylül 2018 tarihi itibariyle hazırdır.

Sadece pahabiçilmez öğrencilerin değil hakkı ödenmez, vefalı ve efsane öğretmenlerin de okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 yılı Tanıtım Videosu tamamlandı.

Bugünün liselisi olan ve yarının Endüstri Mühendisi olacak öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimizin kılavuzluğunda 9. sınıfa devam eden 2 öğrencimiz İzmir Ekonomi Üniversitesi bünyesinde düzenlenen Vaka Analizi Yarışmasına katılarak optimizasyon becerilerini geliştirdiler.

Bugünün liselisi olan ve yarının Endüstri Mühendisi olacak öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimizin kılavuzluğunda 9. sınıfa devam eden 10 öğrencimiz Genç Başarı Vakfı bünyesinde düzenlenen Tarımda İnovasyon Kampına katılarak girişimcilik ve inovasyon becerilerini geliştirdiler. 3 öğrencimiz de karma gruplarda yaptıkları çalışmalar ile ödül aldılar.

Kurum kültürüne ve geleneklerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimizin koordinesinde Okul Aile Birliği Üyelerimizin desteğinde 88 Mezunlarımız ile etkinlik komitemizin titiz çalışması sonucunda Geleneksel Kuzu Günümüz 2018 7 Mayıs 2018 tarihinde tertip edildi.