Bilimi, proje çalışmları ile sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız "Tavuk Gübresinin Yakımından Elde Edilen Külün İçindeki Fosforun Araştırılması" isimli Projemizle devam ediyor.

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Efsane Mezunumuz Mehmet Deniz Ertaş öğrencilerimize hem vizyon kazandırmak hem İFL´deki anılarını anlatmak hem tavsiyelerde bulunmak hem de ozellikle olimpiyat konusunda paylasimlarda bulunmak için geliyor.

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunlarımız Yrd. Doc. Murat DEMİRCİ ve Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN öğrencilerimize hem vizyon kazandırmak hem İFL´deki anılarını anlatmak hem de tavsiyelerde bulunmak için geliyorlar.

Ock

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunlarımız Emine NURAL ÖZTÜRK ´14 ve Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN ´99 öğrencilerimize hem vizyon kazandırmak hem İFL´deki anılarını anlatmak hem de tavsiyelerde bulunmak için geliyorlar.

Ock

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunumuz Prof. Dr. Nadir ŞENER öğrencilerimize hem vizyon kazandırmak hem de İFL´deki anılarını anlatmak hem de tavsiyelerde bulunmak için geliyor.

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunlarımız Prof. Dr. Emre YILDIRIM ve Dr. İsmail Burak BAL öğrencilerimize hem vizyon kazandırmak hem de İFL´deki anılarını anlatmak hem de tavsiyelerde bulunmak için geliyorlar.

SAYIN VELİMİZ; 2017–2018 Öğretim Yılı Birinci Dönemi öğrencilerimizin okuldaki durumlarını değerlendirmek, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda veli toplantısı yapılacaktır.