Mezun olan öğrencilerimiz aşağıda detayları verilen T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Yükseköğretim Bursuna başvuru şartlarını sağlamak koşuluyla başvurabilirler.

Vefalı, çalışkan, fark yaratan ve değerli Edebiyat Zümremiz 2017 Yaz Döneminde de öğrencilerimizin, pahabiçilmezlerimizin, kitap okumaya devam etmelerini, bilgi dağarcıklarını geliştirmelerini, edebiyatın o engin denizinde yüzmelerini desteklemekte ve bunun içinde kitap önerilerinde bulunmaktadır.

Çevre bilinci yüksek olanların okulu İzmir Fen Lisesinde atık kağıtlar geri dönüşüme kazandırılıyor.

Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ: TÜBİTAK Bilim Teknik Dergisi (BTD) Mayıs sayısından başlayarak her sayısında "BEN ÇÖZERİM" köşesinde tüm olimpiyat alanlarından bir tane olimpiyat sorusu yayınlıyor. Soruyu doğru cevaplayanlar arasından, kurayla her bir alandan  beş kişiye hediye veriliyor. Mayıs ayı sayısındaki soruya Kimya Alanından yalnız Ceylan CEYLAN doğru cevap gönderdi ve kuraya girmeksizin ödül kazandı. Şimdi Sıra sizde...