10. Sınıflar ile ŞÖK Toplantılarımız Devam Ediyor

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL başkanlığında her sınıf düzeyinde ve herbir şube için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız 10. Sınıflarımız ile devam ediyor.

2017 - 2018 Öğretim Yılı Birinci Dönemi Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımızı müdür yardımcılarımızın başkanlığında ve belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda öğretmenler odamızda veya bilim kurulumuzda her şube için ayrı ayrı olacak şekilde yapıyoruz.

Bu haberin fotoğraflarında sanki öğretmenlerimiz toplantı esnasında telefonları ile ilgileniyorlarmış gibi gözükebilirler. Doğrudur. İlgileniyorlar. Telefonlarında öğrenci fotoğrafları ve toplantı öncesi toplantı ile ilgili hazırlanan dokümanlar vardır. Bu fotoğrafları özellikle sitemizde yayınlıyoruz. İzmir Fen Lisesi öğretim ve eğitim teknolojilerini hedefe yönelik ve etkin bir şekilde kullanır.

NOT: Bu haberimizde kullandığımız fotoğrafları çeken Değerli Matematik Zümre Başkanımız Davut KASAR ve Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Ergül ATICI GÜVEN´e teşekkür ederiz.

10. Sınıflar ile ŞÖK Toplantılarımız Devam Ediyor10. Sınıflar ile ŞÖK Toplantılarımız Devam Ediyor10. Sınıflar ile ŞÖK Toplantılarımız Devam Ediyor10. Sınıflar ile ŞÖK Toplantılarımız Devam Ediyor

Yayın: 12.12.2017 - Güncelleme: 29.05.2024 11:52 - Görüntülenme: 2718