Etiket Sonuçları: şube

Nis

Öğrenci işlerinden sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR başkanlığında okul psikolojik danışmanımız ve rehber öğretmenimiz Seyran CANBAZ ile sınıf rehber öğretmenlerimizin koordinesinde ilgili sınıflarımızın ders öğretmenlerinin katılımı ile ayrı ayrı tüm sınıf ve şubelerimiz için oluşturulan şube öğretmenler kurullarımız toplantı takvimine göre toplantılarını yapıyorlardır.

Kas

Öğrencilerinin tek tek gelişimlerini takip eden ve zamanında doğru kararlarla gelecek başarılarının temellerini atan okul İzmir Fen Lisesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Eylem KILIÇASLAN koordinesinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ desteğinde sınıf danışman öğretmeni ve sınıfın dersine giren öğretmenlerimizin katılımı ile olağan ve özel durumlar için yapılan Şube Öğretmenler Kurulu çalışmalarımız planlı takvimimize uygun olarak ve gerekli durumlarda gündeme özel toplanarak çalışmalarını tamamlamıştır.

May

Hem şubenin ilerlemesi hem de kişisel ilerlemenin izlenmesi ile gerektiğinde düzeltici gerektiğinde iyileştirici faaliyetlerin planlandığı ve sonuçlarının değerlendirildiği okul İzmir Fen Lisesinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Eylem Kılıçaslan ile Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ desteğinde sınıf danışman öğretmeni ve sınıfın dersine giren öğretmenlerimizin katılımı ile olağan ve özel durumlar için yapılan Şube Öğretmenler Kurulu çalışmalarımız planlı takvimimize uygun olarak ve gerekli durumlarda gündeme özel toplanarak çalışmalarına devam etmektedir.

Ara

Bireysel gelişimin takip edilmesi ve zamanında doğru kararlarla gelecek başarıların temellerini atan okul İzmir Fen Lisesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ desteğinde sınıf danışman öğretmeni ve sınıfın dersine giren öğretmenlerimizin katılımı ile olağan ve özel durumlar için yapılan Şube Öğretmenler Kurulu çalışmalarımız planlı takvimimize uygun olarak ve gerekli durumlarda gündeme özel toplanarak çalışmalarına devam etmektedir.

Nis

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın başkanlığında, Müdür Yardımcılarımızın koordinesinde, Okul Psikolojik Danışmanımızın desteğinde ilgili sınıfın/şubenin dersine giren öğretmenlerin katılımı ile Şube Öğretmenler Kurulları Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin 110. Maddesine (Değişik: RG 16/9/2017-30182) göre oluşturulmuş ve ilgili gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirilen Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız her sınıf/şube için yapılmıştır.

Nis

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Müdür Yardımcılarımız başkanlığında Okul Rehberlik Öğretmenimiz ile Sınıf Rehber Öğretmenimiz koordinesinde ilgili sınıfların ders öğretmenlerinin katılımı ile Şube Öğretmenler Kurullarını toplamaya devam ediyoruz.

Nis

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Okul Rehberlik Öğretmenimiz ile Sınıf Rehber Öğretmenimiz koordinesinde 9C ve 10A için Şube Öğretmenler Kurulunu topladık.

Nis

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL başkanlığında Okul Rehberlik Öğretmenimiz ile Sınıf Rehber Öğretmeni koordinesinde her sınıf düzeyinde ve herbir şube için ayrı ayrı gerçekleştireceğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız 9A Sınıfımız ile başlamıştır.

Mrt

En çok da kendini bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilgi Yarışması Komisyonumuzun ve Ders Zümrelerimizin işbirliği ile okulumuzda Şubeler ve Sınıflar Arası Bilgi Yarışmasının dördüncü bölümü olan 12. Sınıflar Arası Bilgi Yarışması tamamlandı.

Mrt

Birikimli olmasına rağmen yeniyi öğrenmek için her daim aklında bir soru olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Bilgi Yarışması Komisyonumuzun ve Ders Zümrelerimizin işbirliği ile okulumuzda Şubeler ve Sınıflar Arası Bilgi Yarışmasının üçüncü bölümü olan 11. Sınıflar Arası Bilgi Yarışması tamamlandı.

Şbt

Farklı bakış açıları getirenlerin, derinlemesine düşünenelerin ve farklı fikirlere saygı gösterenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilgi Yarışması Komisyonumuzun titiz çalışması ve uğraşı ile okulumuzda Şubeler ve Sınıflar Arası Bilgi Yarışmasının ikinci aşaması olan 10. Sınıflar Arası Bilgi Yarışması tamamlandı.

Şbt

Her daim okuyan, üreten ve düşünen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN başkanlığındaki Bilgi Yarışması Komisyonumuzun titiz çalışması ve uğraşı ile okulumuzda Şubeler ve Sınıflar Arası Bilgi Yarışmasının birinci aşaması olan 9. Sınıflar Arası Bilgi Yarışması tamamlandı.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU başkanlığında her bir sınıf için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımızı tamamladık.