11. Sınıflarımızın Başladıkları İşe 9. Sınıflarımız Destek Oldular

Her geçen gün daha iyi bir okul için Okul Stratejik Planımız Çerçevesinde, Okul Toplam Kalite Yönetimi anlayışımız doğrultusunda, Okul Yıllık Gelişim Planı kapsamında iyileştirmelerimiz devam ediyor. 11. Sınıflarımızla başlanan fide dikimine / ekimine Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN´in koordinesinde İngilizce Öğretmenimiz Sevinç ÖRER desteğinde 9. sınıf öğrencilerimiz devam ettiler.

Özenle seçilen fideler Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN´in gösterdiği şekilde öğrencilerimiz tarafından titizlikle bahçemize dikildi / ekildi.

Hem bahçemizin peyzajı için güzel bir çalışma hem de öğrencilerimizin toprağa değerek üzerlerindeki elektrik yükünü boşalttıları eğlenceli bir etkinlik yapıldı.

Okulumuz için emek, zaman ve kaynak harcayan pahabiçilmez öğrencilerimize, kıymetli öğretmenlerimize, saygıdeğer okul yönetimimize ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

11. Sınıflarımızın Başladıkları İşe 9. Sınıflarımız Destek Oldular11. Sınıflarımızın Başladıkları İşe 9. Sınıflarımız Destek Oldular11. Sınıflarımızın Başladıkları İşe 9. Sınıflarımız Destek Oldular11. Sınıflarımızın Başladıkları İşe 9. Sınıflarımız Destek Oldular11. Sınıflarımızın Başladıkları İşe 9. Sınıflarımız Destek Oldular11. Sınıflarımızın Başladıkları İşe 9. Sınıflarımız Destek Oldular11. Sınıflarımızın Başladıkları İşe 9. Sınıflarımız Destek Oldular11. Sınıflarımızın Başladıkları İşe 9. Sınıflarımız Destek Oldular11. Sınıflarımızın Başladıkları İşe 9. Sınıflarımız Destek Oldular

Yayın: 01.04.2017 - Güncelleme: 30.07.2024 11:03 - Görüntülenme: 2400