Etiket Sonuçları: tky

Eyl

Lise yıllarını unutmayanların okulu İzmir Fen Lisesinde her geçen gün daha iyi bir okul olabilmemiz için 1987 Mezunlarımızın maddi ve manevi destekleri ile yaz boyunca okulumuzda iyileştirmeler yapılmıştır.

Nis

Her geçen gün daha iyi bir okul için Okul Stratejik Planımız Çerçevesinde, Okul Toplam Kalite Yönetimi anlayışımız doğrultusunda, Okul Yıllık Gelişim Planı kapsamında iyileştirmelerimiz devam ediyor. 11. Sınıflarımızla başlanan fide dikimine / ekimine Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN´in koordinesinde İngilizce Öğretmenimiz Sevinç ÖRER desteğinde 9. sınıf öğrencilerimiz devam ettiler.

Nis

Her geçen gün daha iyi bir okul için Okul Stratejik Planımız Çerçevesinde, Okul Toplam Kalite Yönetimi anlayışımız doğrultusunda, Okul Yıllık Gelişim Planı kapsamında iyileştirmelerimiz devam ediyor. Değerli Coğrafya Öğretmenimiz Sevim RECEP´in koordinesinde Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN´in desteğinde 11. sınıf öğrencilerimiz okul bahçemize fidan dikimi yaptılar.

Mrt

Her geçen gün daha iyi bir okul için Okul Stratejik Planımız Çerçevesinde, Okul Toplam Kalite Yönetimi anlayışımız doğrultusunda, Okul Yıllık Gelişim Planı kapsamında iyileştirmelerimiz devam ediyor. Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in katılımı ile Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN´in koordinesinde Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY desteğinde 11. sınıf öğrencilerimiz okul bahçemize fide dikimi yaptılar.