12. Sınıflarımızla Sene Başı Toplantısı Yapıldı

12 Eylül 2022 Pazartesi günü okul konferans salonumuzda 12. sınıflarımızın Yükseköğretim Kurumları Sınavına en verimli, en faydalı ve en başarılı şekilde hazırlanabilmeleri için Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde, okul psikolojik danışmanımız Seyran CANBAZ koordinesinde 12. sınıflarımıza derse giren öğretmenlerimizin katılımı ile 12. sınıflarımızla sene başı toplantısı yapıldı.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

12. Sınıflarımızla Sene Başı Toplantısı Yapıldı12. Sınıflarımızla Sene Başı Toplantısı Yapıldı

Yayın: 14.09.2022 - Güncelleme: 14.09.2022 12:03 - Görüntülenme: 311