17 Adet Araştırma Projemizle TÜBİTAKTAYIZ

Öğrencilerimizin bilimle içiçe olmalarını, problemleri projelendirip araştırmalar yapmalarını, ürün geliştirmelerini veya bilimsel makale yayımlamalarını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haber var. Danışman Öğretmenlerimizin gözetiminde ve Bilim Kurulumuzun takibinde titizlikle tamamlanan 17 Adet Öğrenci Projemizi Değerli Bilim Kurulu Proje Koordinatörümüz Dr. Filiz KARAOĞLU (Biyoloji) TÜBİTAK Ege Bölge Sorumlusu Prof. Dr. Serdar KORUOĞLU´na elden teslim etti.

2018 Yılı 49. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına gönderilen projelerimizin dağılımı aşağıdaki şekilde olmuştur.

1 Adet Matematik Projesi - Danışman Öğretmen: Matematik Öğretmenimiz Münire ŞİMŞEKER

1 Adet Matematik Projesi - Danışman Öğretmen: Bilim Kurulu Üyesi Matematik Olimpiyat Takımı Danışmanı Selçuk SAĞBAŞ (Matematik Öğretmeni)

2 Adet Fizik Projesi - Danışman Öğretmen: Bilim Kurulu Başkanımız Vildan AKYOL (Fizik Öğretmeni)

4 Adet Kimya Projesi - Danışman Öğretmen: Bilim Kurulu Üyesi Dr. Barış DEMİRDAĞ (Kimya Öğretmeni)