T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

32. Bilim Olimpiyatı Yaz Okulu - Matematik ve Bilgisayar

3-17 Ağustos 2024 tarihlerinde TÜBİTAK Fen Lisesi/Gebze/Kocaeli’nde gerçekleştirilen 32. Bilim Olimpiyatı Yaz Okuluna Matematik ve Bilgisayar Olimpiyat Takımlarımız katıldılar.

3-17 Ağustos 2024 tarihlerinde TÜBİTAK Fen Lisesi/Gebze/Kocaeli’nde gerçekleştirilen 32. Bilim Olimpiyatı Yaz Okuluna Matematik ve Bilgisayar Olimpiyat Takımlarımız katıldılar.

32. Bilim Olimpiyatı Yaz Okulu’na 18 Mayıs 2024 tarihinde yapılan Birinci Aşama Sınavı sonucunda başarılı olan Matematik ve Bilgisayar alanındaki öğrencilerimiz katılmaktadırlar. Yaz okulu, hibrit şeklinde planlanmış olup, her dalda bir hafta yüz yüze, bir hafta çevrim içi olacak şekilde dersler yapılmaktadır. Bu hafta Matematik ve Bilgisayar alanlarının dersleri yüz yüze yapılmaktadır.

Matematik ve Bilgisayar alanındaki öğrencilerimiz sabah 07.30'daki kahvaltı ile güne başlayıp 21.30'da tamamlanan etütler ile bir günü yoğun bir şekilde geçirmektedirler.

10 Ağustosta TÜBİTAK Fen Lisesinden ayrılacak olan matematik ve bilgisayar kafilemiz yerlerini Kimya, Fizik ve Biyoloji kafilemize bırakacaktır.

Okulumuzu layıkıyla temsil eden ve yoğun çalışma programına ayak uydurarak en verimli şekilde yaz kampını değerlendiren öğrencilerimize ve öğrencilerimizin bu fırsattan yararlanabilmelerini sağlayan başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

 

32. Bilim Olimpiyatı Yaz Okulu - Matematik ve Bilgisayar32. Bilim Olimpiyatı Yaz Okulu - Matematik ve Bilgisayar32. Bilim Olimpiyatı Yaz Okulu - Matematik ve Bilgisayar

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.08.2024 - Güncelleme: 07.08.2024 13:40 - Görüntülenme: 297
  Beğen | 2  kişi beğendi