7 Projemiz Bölge Sergisine Davet Edildi

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması kapsamında 12 alanda toplam 27.013 başvurudan 1.440 proje, yapılan jüri değerlendirmesi sonucunda yarışmanın bölge aşaması proje değerlendirmelerine katılmaya hak kazandığı 21 Mart 2023'te TÜBİTAK'ın İnternet Sitesinden duyuruldu. Okulumuz bünyesinde yapılan çalışmalardan 7 tanesi İZMİR BÖLGE SERGİSİNE davet edildi. İlgili yarışmanın proje değerlendirmeleri 3-4 Nisan 2023 tarihleri arasında çevrim içi olarak yapılacaktır.

Okulumuz bünyesinde proje çalışması yapan tüm öğrencilerimizi tebrik eder bu çalışmalarda öğrencilerimize destek olan başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Projenin Adı: ZARAR GÖRMÜŞ HÜCRELER İÇİN KOLESTEROL VE SERİSİN İÇERİKLİ İLK YARDIM KİTİ

Projenin Alanı: BİYOLOJİ

Tematik Alanı: Genetik ve Biyoteknoloji

Projenin Adı: AÇIK DENİZ HİBRİT ENERJİ (DALGA VE RÜZGâR ENERJİSİ) DÖNÜŞTÜRÜCÜSÜ TASARIMI VE ÜLKEMİZ EGE DENİZİ KARASULARI İÇİN UYGUN YER SEÇİMİ