Etiket Sonuçları: bölge

Nis

TÜBİTAK 2204A kapsamında proje çalışması yaparak İzmir Bölgesinde Coğrafya, Teknolojik Tasarım ve Yazılım alanlarında Bölge Birincisi olarak Türkiye Finallerine katılma hakkı kazanan öğrencilerimizi, proje danışmanı öğretmenlerimizi ve tüm paydaşlarımızı tebrik ederiz.

Mrt

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması kapsamında 12 alanda toplam 27.013 başvurudan 1.440 proje, yapılan jüri değerlendirmesi sonucunda yarışmanın bölge aşaması proje değerlendirmelerine katılmaya hak kazandığı 21 Mart 2023'te TÜBİTAK'ın İnternet Sitesinden duyuruldu. Okulumuz bünyesinde yapılan çalışmalardan 7 tanesi İZMİR BÖLGE SERGİSİNE davet edildi. İlgili yarışmanın proje değerlendirmeleri 3-4 Nisan 2023 tarihleri arasında çevrim içi olarak yapılacaktır.

Nis

52.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projesi Yarışması için İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Yahşi'nin himayelerinde İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit koordinesinde Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu'nun yakın desteği ile hazırlanan 2 projemiz İzmir Bölge Sergisinde Biyoloji Alanında BİRİNCİLİK ve Matematik Alanında İKİNCİLİK alarak okulumuzu temsil etmişlerdir. Biyoloji Alanında BİRİNCİLİK kazanan projemiz ise İZMİR'i TÜBİTAK 2204A Türkiye Finallerinde temsil edecektir.

Şbt

Takım çalışmasında pozitif sinerji yaratarak zeka sorularını akıllıca çözen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasında aldıkları puanlara EGE BÖLGE BİRİNCİSİ olarak 11. Sınıflarımızı TÜRKİYE FİNALLERİNDE temsil edecek olan Alper Tezcan, Zeynep Şahin ve Eren Erpalabıyık Türkiye Finali için bireysel ve takım hazırlıklarına devam ediyorlar.

Ock

Kıvrak zekaları ile mevcut durumu iyi analiz edip herkesin göremediği görme ustası öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasınd aldıkları puanlara 11. Sınıflarımızı Bölge Finalinde temsil edecek olan Alper T., Zeynep Ş. ve Eren E. Bölge Finali için bireysel ve takım hazırlıklarını tamamlamışlar ve takım koordinasyonunu ve teknik konuları deneyimlemek için yarışma organizasyonunun hazırladığı bölge denemesine katılmışlardır.

Ock

Şbt

Bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak öğrenmelerini ve bilim insanı olma yolunda sağlam adımlarla ilerlemelerini istediğimiz öğrencilerimiz 51.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması için hazırlamışlar ve İzmir Bölge Sergisinde okulumuzu 7 Proje ile temsil etmek için TÜBİTAK'tan davet almışlardır.

Mrt

Emin adımlarla hedefine ilerleyen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 26 projemiz ile başvuru yaptığımız 50. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışmasında 9 Projemiz Bölge Sergisine davet edilmişti. Şimdi ise Türkiye Finallerine gidiyoruz.

Mrt

İnsanlık yararına proje geliştiren gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 50.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışması İZMİR BÖLGE SERGİSİNDE 9 (dokuz) Araştırma Projemiz masalarında projelerini sunmaya devam ediyorlar.

Şbt

Bilimi hem kitaptan hem laboratuvardan hem de sahadan öğrenen projeci gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 50.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışması İZMİR BÖLGE SERGİSİNDE 9 (dokuz) Araştırma Projemiz masalarında projelerini sunmaya devam ediyorlar.

Şbt

Kendine yakışanı yapan genç bilim insanlarının okulu İzmir Fen Lisesinde 50.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışması İZMİR BÖLGE SERGİSİNDE 9 (dokuz) Araştırma Projemiz masalarında projelerini sunmaya başladılar.

Şbt

TÜBİTAK 50. Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışması İZMİR BÖLGE SERGİSİNE davet edilen Araştırma Projemizi 9. Sınıflarımıza sunduk.

Şbt

"Salı sallanır da bu kadar mı sallanır? Bu düpedüz 9.0´lık deprem... İzmir Fen Lisesi üzerindeki tozları silkiyor!" dedirten çalışmalara imza atan öğrenci ve öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 50.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışması İZMİR BÖLGE SERGİSİNE 9 (dokuz) Araştırma Projemiz davet edilmiştir.

Mrt

İlme ve fene gönül verenlerin oluşturduğu büyük bir aile olan okul İzmir Fen Lisesi TÜBİBAK Bölge Sergisinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN ve Kıymetli Kimya Zümresi Başkanı Hakan ERYUVA öncülüğünde önce rüzgar sonra fırtına oldu.

Mrt

Bilim insanı olma yolunda kararlılıkla ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haberimiz var. Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN´un danışmanlığını yaptığı pahabiçilmezlerimizden ikisi Şiir ve Kamil ile Kıymetli Kimya Zümre Başkanımız Hakan ERYUVA´nın danışmanlığını yaptığı pahabiçilmezlerimizden ikisi Ilgın ve Ezgi´nin Projeleri 12 Mart - 14 Mart Tarihleri arasında TÜBİTAK Bölge Sergisinde 4 ve 5 numaralı tanıtım masalarında sergilenmektedir.