9 Madalya İle Hem REKOR Hem Birincilik

Matematik alanında deneysel, teorik ve uygulama çalışmaları ile geniş bir yelpazede performans gösteren azimli, kararlı ve vatan sevgisi yüksek gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde  İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Yahşi'nin himayelerinde İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit koordinesinde Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu'nun yakın desteğinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulumuzun takibinde TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları çalışmalarını sürdüren öğrencilerimizden Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ'ın danışmanlığını yürüttüğü Matematik Olimpiyat Takımımız 25. Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatında 9 Madalya ile hem rekor kırdı hem de BİRİNCİ olmuştur.

Pahabiçilmez öğrencilerimize, Danışman Öğretmenleri Selçuk SAĞBAŞ'a ve Eşsiz Matematik Zümre Ögretmenlerimize verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederken değerli öğrencilerimizi ve kıymetli öğretmenimizi aldıkları sonuçtan ötürü de canıgönülden tebrik ederiz.

SONUÇLAR, SIRALAMALAR ve MADALYALAR:

9 Madalya İle Hem REKOR Hem Birincilik

Yayın: 22.06.2021 - Güncelleme: 22.06.2021 19:45 - Görüntülenme: 1171