9. Sınıflarımıza Model Birleşmiş Milletler Tanıtımı Yapıldı

Akademik platformlarda İngilizce´yi görerek, duyarak ve kullanarak yabancı dil öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 9. Sınıflarımıza Model Birleşmiş Milletler ile ilgili bilgilendirmeyi İngilizce Zümremiz yaptı.

9. Sınıflarımıza Model Birleşmiş Milletler Tanıtımı Yapıldı9. Sınıflarımıza Model Birleşmiş Milletler Tanıtımı Yapıldı9. Sınıflarımıza Model Birleşmiş Milletler Tanıtımı Yapıldı9. Sınıflarımıza Model Birleşmiş Milletler Tanıtımı Yapıldı9. Sınıflarımıza Model Birleşmiş Milletler Tanıtımı Yapıldı9. Sınıflarımıza Model Birleşmiş Milletler Tanıtımı Yapıldı

Yayın: 13.11.2017 - Güncelleme: 29.07.2024 10:31 - Görüntülenme: 3809