Etiket Sonuçları: birleşmiş

Ekm

Öğrencilerimizin İngilizce'yi kullanarak öğrenmeleri ve konuşma becerilerini geliştirmeleri için katıldığımız Model Birleşmiş Milletler etkinliğine İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER ve İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN liderlik etmiş olup etkinlik ile ilgili haberi Burcu hocamız kaleme almıştır:

Ara

Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN'ın kaleminden EcoTrain 2019 haberimiz aşağıdadır:

Nis

Uluslararası çalışmalara yatkın, uluslararası problemleri takım olarak çözebilen ve İngilizce konuşma becerilerini kullanarak geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde 15 kişilik öğrenci grubumuz IGMUN2019 Model Birleşmiş Milletler Konferansına katılmıştır. Burcu öğretmenimizin kaleminden "IGMUN Konferansının Ardından..." başlılık haberimizi okuyabilirsiniz.

Nis

Ara

İzmir Ekonomi Üniversitesi tarafından 15-17 Aralık 2017 tarihleri arasında düzenlenen “ECOTRAIN 2017” (Model Birleşmiş Milletler Eğitimi) Konferansına okulumuzdan 9 öğrencilik delegasyon olarak katılım sağlanmıştır. Öğrencilerimiz, 9 farklı komitede Meksika delegeleri olarak 3 gün boyunca özverili ve yoğun çalışmalar sonucunda verimli bir MUN eğitimi almışlardır.

Kas

Akademik platformlarda İngilizce´yi görerek, duyarak ve kullanarak yabancı dil öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 9. Sınıflarımıza Model Birleşmiş Milletler ile ilgili bilgilendirmeyi İngilizce Zümremiz yaptı.

Haz

Sadece günlük hayatta değil akademik platformlarda da İngilizce´yi görerek, duyarak ve kullanarak yabancı dil öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesi MUN Delegeleri ile bu sefer İzmir Kız Lisesi´nin düzenlediği Model Birleşmiş Milletler konferansına hazır.

Haz

Sadece günlük hayatta değil akademik platformlarda da İngilizce´yi görerek, duyarak ve kullanarak yabancı dil öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesi 18 delegesi ile Takev Model Birleşmiş Milletler konferansına katılmıştır. Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın kaleminden ITSMUN Model Birleşmiş Milletler Konferansı 2017 haberimizi sizlerle paylaşıyoruz.

May

Sadece günlük hayatta değil akademik platformlarda da İngilizce´yi görerek, duyarak ve kullanarak yabancı dil öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesi 18 delegesi ile Takev Model Birleşmiş Milletler konferansına hazır.

May

Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın kaleminden MUNIAL Model Birleşmiş Milletler Konferansı 2017 haberimizi sizlerle paylaşıyoruz.