Almanya´da Yüksek Öğrenim ve Burs İmkanları

Mezunları dünyanın önde gelen firmalarında çalışan İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Almanca Zümre Başkanımız Mustafa ABACI koordinesinde Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Almanca Bölümü Alman Akademik Değişim Servisi (DAAD) Temsilcisi Sayın Ole Johann Thom tarafından "Almanya´da Yüksek Öğrenim ve Burs İmkanları" konusunda Türkçe hazırlanmış içerik, sunum dili İngilizce olarak 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize verilmiştir.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflarımız için Değerli Almanca Zümre Başkanımız Mustafa ABACI´ya teşekkür ederiz.

Almanyada Yüksek Öğrenim ve Burs İmkanlarıAlmanyada Yüksek Öğrenim ve Burs İmkanlarıAlmanyada Yüksek Öğrenim ve Burs İmkanlarıAlmanyada Yüksek Öğrenim ve Burs İmkanları

Yayın: 14.04.2018 - Güncelleme: 29.07.2024 10:30 - Görüntülenme: 776