Ankara Üniversite ve Kültür Gezimiz 2022

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ, Matematik Öğretmenimiz Ergül ATICI GÜVEN, Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde öğrencilerimiz belirlenen güzergah üzerinde hareket ederek 8 Aralık - 10 Aralık tarihleri arasında yolculuk dahil süren Ankara Üniversite ve Kültür Gezimizi vukuatsız olarak tamamlamıştır.

Deneyimli öğretmenlerimizin koordinesinde Üniversite Tanıtım Uzmanları, Öğretim Üyeleri ve Mezunlarımız ile Turist Rehberimizin kılavuzluğunda öğrencilerimiz güzergahımızda bulunan üniversiteler ile tarihi ve kültürel varlığımızı incelediler.

NOT: Tarih öğretmenimiz Ahmet KAMA koordine ederek haberimizdeki fotoğrafları öğrencilerimizden ve öğretmenlerimizden almıştır. Haber fotoğrafları için tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ziyaret Edilen Üniversiteler

Hacettepe Üniversitesi

İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi

Orta Doğu Teknik Üniversitesi

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi

Ziyaret Edilen Yerler

- Safranbolu

- Abant Gölü

- Amasra

- Bartın

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 16.12.2022 - Güncelleme: 17.12.2022 04:48 - Görüntülenme: 524