T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Bahar Turnuvalarımızda Sona Yaklaştık

Bahar Turnuvaları Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde ve baş hakemliğinde devam etmektedir. Bugün Sınıflar Arası Halı Saha Futbol Müsabakasına konuk olduk ve haberimiz için fotoğraf çektik.

Bahar Turnuvaları Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde ve baş hakemliğinde devam etmektedir. Bugün Sınıflar Arası Halı Saha Futbol Müsabakasına konuk olduk ve haberimiz için fotoğraf çektik.

Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN koordinesinde düzenlenen Okul Halı Saha Futbol Müsabakaları kurallara, usüllere ve ilkelere dikkat edilerek sınıflar arasında gerçekleştiriliyor. Futbol müsabakalarında sınıf takımlarımız maça başlamadan önce Beden Eğitimi Öğretmenimizin koordinesinde ısınma hareketleri yapıyorlar. Herhangi bir sakatlık veya kazayı önlemek için yapılan ısınma faaliyetinden sonra Beden Eğitimi Öğretmenimiz koordinesinde takımlar sahaya davet ediliyor. Top - kale seçiminden sonra ilk düdük ile temposu yüksek ve seyri güzel halı saha futbol maçı başlıyor.

Son sınıf öğrencilerimizden birinci sınıf öğrencilerimize kadar futbol geçmişi olan ve lisanslı olarak futbol oynamış olan öğrencilerimiz de Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN'a yardımcı hakem olarak destek oluyorlar.

Öğrencilerimizin spora yatkın olmasından dolayı izlemesi heyecanlı ve seviyesi yüksek maçımız başlıyor. Teknikleri ve takım oyunları ile bol alkış alan gençlerimiz sahada İzmir Fen Lisesi´ne yakışan şekilde oynuyorlar. Saha kenarında arkadaşlarını destekleyen öğrencilerimiz saha içindekiler gibi adap ve usül bilerek tezahürat yapıyor ve maçı heyecanla izliyorlar.

Öğrencilerimiz için ince elenip sık dokunarak hazırlanan faaliyetlere ortak olan ve en verimli şekilde kaynaklarımızı kullanılarak en yüksek faydayı öğrencilerimize kazandıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

 

Bahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona YaklaştıkBahar Turnuvalarımızda Sona Yaklaştık

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.05.2022 - Güncelleme: 19.05.2022 17:50 - Görüntülenme: 246
  Beğen | 3  kişi beğendi