Barış Manço Temalı Müzik Dinletimiz

Müzik öğretmenimiz Sinem Var yönetimindeki ekibimiz 29 Şubat 2024 Cuma Günü okul bahçemizde öğrencilerimize "Barış Manço" temasıyla öğrencilerimizin aktif katıldığı, oynadığı, şarkıları takrar ettirdikleri muazzam bir Müzik Dinletisi gerçekleştirdiler.

Müzik Dinletisi Ekibi

- Müzik Öğretmenimiz Sinem Var (Keman)

- Ubeyd BÜRKÜK (Solist)

- Özgü ÇAKIR (Yan Fülüt ve Piyano)

- Ada Yiğit (Keman ve Piyano)

- Can Birsel (Bateri)

- Ali Oktay Atar (Gitar ve Piyano)

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 03.03.2024 - Güncelleme: 12.03.2024 09:17 - Görüntülenme: 51