T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Basketbol Turnuvamız Devam Ediyor

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda öğle arasında sınıflar arası basketbol turnuvamız çekişmeli ve seyri güzel mücadelelerle devam ediyor.

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda öğle arasında sınıflar arası basketbol turnuvamız çekişmeli ve seyri güzel mücadelelerle devam ediyor.

Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN koordinesinde düzenlenen Okul Basketbol Müsabakaları kurallara, usüllere ve ilkelere dikkat edilerek sınıflar arasında gerçekleştiriliyor. Basketbol müsabakalarında sınıf takımlarımız maça başlamadan önce Beden Eğitimi Öğretmenimizin koordinesinde ısınma hareketleri yapıyorlar. Herhangi bir sakatlık veya kazayı önlemek için yapılan ısınma faaliyetinden sonra Beden Eğitimi Öğretmenimiz koordinesinde takımlar sahaya davet ediliyor. Takım kaptanlarımızın para atışı ile saha seçiminin yapılmasının ardından baş hakem olan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN başlama düdüğünü çalıyor, topu havaya atıyor ve top düşüşe geçerken basket maçı başlıyor.

Öğrencilerimizin spora yatkın olmasından dolayı seyri güzel ve seviyesi yüksek maçımız başlıyor. Teknikleri ve takım oyunları ile bol alkış alan gençlerimiz sahada İzmir Fen Lisesi´ne yakışan şekilde oynuyorlar. Saha kenarında arkadaşlarını destekleyen öğrencilerimiz saha içindekiler gibi adap ve usül bilerek tezahürat yapıyor ve maçı heyecanla izliyorlar.

Bu maçların gerçekleşmesinde emeği geçen, okulumuza zamanını ve enerjisini ayıran Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN başta olmak üzere maçlara iştirak eden öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

 

Basketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam EdiyorBasketbol Turnuvamız Devam Ediyor

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.01.2023 - Güncelleme: 11.01.2023 10:05 - Görüntülenme: 220
  Beğen | 1  kişi beğendi