Bilgisayarda Uluslararası Gümüş Bronz ve Mansiyon

Uluslararası başarılara imza atan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde Üsküpte 11-15 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenen XXIII. Macedonian Olympiad in Informatics - International IBUOI Division'da madalya/derece alan öğrencilerimize bayrak törenimizde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ madalyalarını takdim etti.

Kerim Yusuf BEK - Gümüş Madalya

Halil Utku ÇELİK - Bronz Madalya

Burak ERSÖZ - Mansiyon

Olimpiyat disiplinini kazanmış ve rol model davranışları ile örnek gösterdiğimiz değerli öğrencilerimize ayırdıkları zaman, gösterdikleri performans, verdikleri emek ve aldıkları sonuçtan ötürü teşekkür ederiz.

Bilgisayar Alanında Uluslararası Gümüş, Bronz ve MansiyonBilgisayar Alanında Uluslararası Gümüş, Bronz ve MansiyonBilgisayar Alanında Uluslararası Gümüş, Bronz ve MansiyonBilgisayar Alanında Uluslararası Gümüş, Bronz ve MansiyonBilgisayar Alanında Uluslararası Gümüş, Bronz ve MansiyonBilgisayar Alanında Uluslararası Gümüş, Bronz ve MansiyonBilgisayar Alanında Uluslararası Gümüş, Bronz ve MansiyonBilgisayar Alanında Uluslararası Gümüş, Bronz ve MansiyonBilgisayar Alanında Uluslararası Gümüş, Bronz ve MansiyonBilgisayar Alanında Uluslararası Gümüş, Bronz ve Mansiyon

Yayın: 14.10.2019 - Güncelleme: 29.07.2024 10:06 - Görüntülenme: 1248