T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Bilim Herkesi Birleştirdi

Bilimi takip edenlerin ve üretenlerin okulu İzmir Fen Lisesi "Bilim Herkesi Birleştirir" etkinliklerine katıldı. Yaşar Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı "Bilim Herkesi Birleştirir" etkinliklerinde hem katılımcı hem izleyici olarak yer aldık.

Bilimi takip edenlerin ve üretenlerin okulu İzmir Fen Lisesi "Bilim Herkesi Birleştirir" etkinliklerine katıldı. Yaşar Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı "Bilim Herkesi Birleştirir" etkinliklerinde hem katılımcı hem izleyici olarak yer aldık.

Uygulamalı Deney Standları etkinliğinde Değerli Fizik Zümre Başkanımız Vildan AKYOL, Kıymetli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU, İFL Bilgisayar Olimpiyat Takımında yer alan pahabiçilmezimiz Ali Emre ve İFL Münazara Takımında yer alan pahabiçilmezimiz Dora 12.00 - 19.00 arasında kendilerine ayrılan mekanda "Temel Tanecik ve Kuvvetlerin Bir Oyun İle Öğretilmesi" başlığı ile hazırladıkları çalışmalarını sergilediler.

Doc. Dr. Ahmet KOLTUKSUZ ve SPMO´dan Perin ÖZTİN´in 12:00 - 13:00 arasındaki Kuantum Evreni ve Kuantum Bilgisayarlar etkinliğinde Değerli Bilişim Teknolojileri Zümre Başkanımız Sertaç ATEŞ ve 9. sınıflarımız Temel Bilimler ile ilgili bilgi aldıktan sonra Kuantum Evreninin nasıl bir fark yarattığı ve bu farkın bilgisayar dünyasını nasıl etkilediğini değerli eğitmenlerden dinlediler. Etkinliğin ardından Uygulamalı Deney Standlarını ziyaret ettiler.

Pansiyonumuzda kalan pahabiçilmezlerimizi de 17:00 - 19:00 arasında Kimya Zümre Başkanımız Hakan ERYUVA Yaşar Üniversitesine getirdi. Burada değerli öğretmenimiz ve pahabiçilmezlerimiz 17:00 - 19:00 arasındaki seminerlere ve kokteyle katıldılar. Atölye çalışmalarını incelediler. Uygulamalı Deney Standlarını ziyaret ettiler.

Etkinliklere hem katılmamızı hem de izlememizi sağlayan değerli öğretmenlerimize ve etkinlikler esnasında İFL öğrencisini hakkıyla temsil eden pahabiçilmezlerimize teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

 

ETKİNLİK KOMİSYONUMUZ

- Bilim Kurulumuzun Başkanı Değerli Fizik Zümresi Başkanımız Vildan AKYOL

- Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU

- Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ

- Değerli Kimya Zümresi Başkanımız Hakan ERYUVA

 

NOT: Fotoğraflar için Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL´a, Kimya Öğretmenimiz Hakan ERYUVA´ya ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´e teşekkür ederiz.

 

Bilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi BirleştirdiBilim Herkesi Birleştirdi

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.10.2017 - Güncelleme: 29.07.2024 09:58 - Görüntülenme: 3980
  Beğen | 0  kişi beğendi