Etiket Sonuçları: üniversitesi

Mrt

Öğrencilerimizin Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavına gireceklerinden dolayı Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bir mesaj yayımlamıştır:

Nis

İnsanı seven, insana yardımcı olan ve insanları anlayan nitelikli hekimler olmak için üniversiteye gidecek olan azimli ve çalışkan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'nun koordinesinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ desteğinde Ege Üniversitesi ile yapılan işbirliği kapsamında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Cemil GÜRGÜN ile Ege Üniversitesi Diş Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Nazan ERSİN Ege Üniversitesi ve Fakülte Tanıtımlarını Selcan ÖZTÜRK'ün moderatörlüğünde okulumuz öğrencilerine yaptılar ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar.

Ara

Bilimsel çalışmaları takip eden öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Kıymetli Kimya Öğretmenimiz Hakan ERYUVA koordinesinde Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri Sayın Doç. Dr. Mahmut TEPECİK ve Sayın Doç. Dr. Bihter ÇOLAK ESETLİLİ 9. Sınıf Öğrencilerimiz mesleki rehberlik yapmak ve ziraat konusunda bilgi vermek için okulumuza konuk oldular.

Mrt

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Necdet BUDAK ile Ege Üniversitesi ve İzmir Fen Lisesi İşbirliği ile öğrencilerimiz için neler yapabileceğimiz konusunda Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK, Değerli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL, Kıymetli Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN ve Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´ten oluşan komisyonumuz Sayın Rektörümüzün makamında fikir teatisi yaptı.

Ara

Başta TÜBİTAK Projeleri olmak üzere öğrencilerimizin bilimsel etkinliklerde aktif olarak yer almalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN koordinesinde Kıymetli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY ve Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doc. Dr. Burak GÜLTEKİN öğrencilerimize Örnek Bir Proje Sunumu yaptı, Proje Hazırlama Aşamalarında bahsetti ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.