Bilim Kurulumuz Olimpiyat ve Proje Konusunda Çalışıyor

Yüzeysel olarak her konuda ve akademik alanda derinlemesine bilgi sahibi olan, araştıran, üreten ve geliştiren gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulumuz hem olimpiyat hem de proje çalışmalarımız üzerine haftalık olağan toplantılarına devam ediyor.

Öğrencileri için fedakarca emek veren ve zaman ayıran tüm öğretmenlerimize ve paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Bilim Kurulumuz Olimpiyat ve Proje Konusunda ÇalışıyorBilim Kurulumuz Olimpiyat ve Proje Konusunda Çalışıyor

Yayın: 04.01.2022 - Güncelleme: 04.01.2022 20:47 - Görüntülenme: 362

Etiketler :