Bilim Olimpiyatları Bilgisayar Alanı Tanıtımı

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr. Ömer Yahşi himayelerinde gerçekleştirilen Bilim Olimpiyatları çalışmaları kapsamında Şehit Fatih Satır Bilim ve Sanat Merkezi Bilgisayar Öğretmeni Dr. Mustafa Coşkun (İzmir Olimpiyat Çalışmaları Bilgisayar Alanı Eğitimcisi) koordinesinde ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tolga CAN'ın (TÜBİTAK 2202 - Bilim Olimpiyatları Bilgisayar Alanı Akademik Kurulu Başkanı) İzmir'de TÜBİTAK 2202'ye hazırlanan öğrencilere TÜBİTAK 2202 - Bilim Olimpiyatları Bilgisayar Alanını anlattığı sunuma Bilgisayar Olimpiyat Takımımızın Danışman Öğretmeni Sertaç ATEŞ ve 9. Sınıf Bilgisayar Olimpiyatçılarımız katıldılar.

Nitelikli ve verimli geçen bu kaliteli sunumdan ötürü değerli öğretim üyesi  Prof. Dr. Tolga CAN'a ve bu eğitimi İzmir ile buluşturan kıymetli öğretmenimiz Dr. Mustafa Coşkun'a teşekkür ederiz.

Bilim Olimpiyatları Bilgisayar Alanı TanıtımıBilim Olimpiyatları Bilgisayar Alanı TanıtımıBilim Olimpiyatları Bilgisayar Alanı Tanıtımı

Yayın: 28.05.2021 - Güncelleme: 28.05.2021 16:03 - Görüntülenme: 492