Bilim Olimpiyatları Tanıtım Dersleri ve Etkinlikleri Devam Ediyor

Bilim Olimpiyatları kültürünü azim ve kararlılıkla sürdürenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Okul Öğretmenler Kurulumuzda belirlenen hedeflere ulaşmak için Bilim Kurulumuzun gözetiminde Olimpiyat Danışman Öğretmenlerimizin koordinesinde 9. sınıflarımıza yönelik olimpiyat tanıtım dersleri ve etkinlikleri Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji ve Bilgisayar alanında devam etmektedir.

Derslerde ve etkinliklerde görev alan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize veridkleri emek, gösterdikleri performans ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür ederiz.

Yayın: 14.10.2019 - Güncelleme: 30.05.2024 09:22 - Görüntülenme: 952