Bir Düş Gibi isimli Tiyatro Oyunu

5 Kasım 2022 tarihinde İzmir Bornova KSM Bozkurt Kuruç Sahnesinde gösterime giren "Bir Düş Gibi (Cahide Sonku)" isimli tiyatro oyununa Müdür Başyardımcımız Filiz KARAOĞLU ve Psikolojik danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ sorumluluğunda ve koordinesinde 22 öğrencimiz gitmişlerdir.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Bir Düş Gibi isimli Tiyatro OyunuBir Düş Gibi isimli Tiyatro OyunuBir Düş Gibi isimli Tiyatro Oyunu

Yayın: 30.12.2022 - Güncelleme: 30.12.2022 10:51 - Görüntülenme: 265

Etiketler :