Etiket Sonuçları: tiyatro

Ock

Okulumuzda Tiyatro Kulübümüzün çalışmaları kapsamında her çarşamba 16.00 - 18.00 saatleri arasında Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz ve aynı zamanda Tiyatro Kulübü Danışman Öğretmenimiz Handan EKİCİ gözetiminde ve koordinesinde öğrencilerimizle tiyatro ve yaratıcı drama etkinliklerimiz devam ediyorlar.

Ara

5 Kasım 2022 tarihinde İzmir Bornova KSM Bozkurt Kuruç Sahnesinde gösterime giren "Bir Düş Gibi (Cahide Sonku)" isimli tiyatro oyununa Müdür Başyardımcımız Filiz KARAOĞLU ve Psikolojik danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ sorumluluğunda ve koordinesinde 22 öğrencimiz gitmişlerdir.

Haz

8 Haziran 2022 Perşembe Günü Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ koordinesinde Uzman Tiyatro Eğitmenlerinin desteğinde ve Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimizin sahne arkasındaki çalışmaları ile renklenen İFL Tiyatro 2022 ekibi BİR SAVAŞ HAZIRLIĞI isimli oyunlarını jest, mimik ve ezberleri ile fark yaratan tiyatro oyuncusu kumaşına sahip öğrencilerimizin üstün performansları ile Ege Üniversitesi Kültür Sanat Evinde sahnelediler.

Ara

Sosyal kulüp faaliyetleri içinde kendilerini çok yönlü olarak geliştirebilme fırsatını iyi değerlendiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ ve Profesyonel Tiyatro Eğitmenlerimiz kulüp öğrencilerimize hem yıl sonunda sergileyecekleri tiyatro oyunu için eğitim vermekte hem de zamanında tiyatro oyunlarında performans ortaya koyan mezunlarımızla öğrencilerimizin buluşmasını sağlamaktadırlar.

Ekm

Edebiyat aşığı gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanımız Nebahat ÇELEBİ ve Kıymetli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Handan EKİCİ koordinesinde kendini iyi ifade etme becerilerini geliştirmek, jest ve mimiklerini etkin kullanmak isteyen tiyatro sever öğrencilerimiz ile İFL Tiyatro Grubu çalışmalarına başladı.

Ekm

Sosyal becerilerini geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanımız Nebahat ÇELEBİ ile Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Handan EKİCİ koordinesinde Kıymetli İFL04 Mezunumuz Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN desteğinde okulumuzun Kapalı Spor Salonunda İFL08 Mezunumuz Bilal AKAR 9. sınıf öğrencilerimize "Homo Ludens (Oynayan İnsan)" isimli tiyatro atölyesini üç oturumda yaparak öğrencilerimizin iletişim yeteneklerinin ve takım çalışması yapabilme becerilerinin artmasında öğrencilerimize destek olmuştur.

Haz

Jest, mimik ve ezberleri ile fark yaratan tiyatro oyuncusu kumaşına sahip öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ koordinesinde Uzman Tiyatro Eğitmenlerinin desteğinde ve Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimizin sahne arkasındaki çalışmaları ile renklenen İFL Tiyatro 2019 ekibi DELİ AKLI isimli oyunlarını KYK Konferans Salonunda sahnelediler.

Mrt

Sahne tozuna ve seyirci alkışına alışık ezberi kuvvetli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Handan EKİCİ koordinesinde çalışmalarına devam eden Tiyatrocularımızın oyunu belli oldu. Öğrencilerimiz "Deli Aklı" için okumalara başladılar.

Ara

Kendini ve hayatı ifade edebilme becerileri yüksek olan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ´nin koordinesinde öğrencilerimiz Yaratıcı Drama ve Tiyatro etkinliklerine İFL Tiyatro Ekibi 2019 olarak devam ediyorlar.

May

Vefanın ne demek olduğunu bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Zehra Handan EKİCİ koordinesinde Mezunlarımızın desteğinde IFL Tiyatro Topluluğu, Kurucu Müdürümüz İhsan Kurt Anısına Anton ÇEHOV´un "Sevgili Doktor" isimli eserini sahnelediler.

Nis

Zamanında tiyatro yapanların şimdi de tiyatro yapılması için uğraş verdiği okul İzmir Fen Lisesinde Edebiyat Zümremizin koordinesinde Mezunlarımızın desteğinde öğrencilerimiz değerli mezunumuz Barış bey ile Yaratıcı Drama ve Tiyatro etkinlikleri yaptılar.

Nis

Sosyal Kulüplerimizde faaliyet yapan öğrencilerimizin akranları ile bilgi ve becerilerini paylaşmasını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nde yine bir Sosyal Kulüp Etkinliğimiz ile ilgili haberimiz var. Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ ve İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz Dünya Tiyatro Günü Temalı Pano hazırladılar.

Kas

Öğrencilerimizin zamanlarını faydalı faaliyetlere ayırmasını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde pansiyon öğrencilerimizden istekli olanlar Ege Üniversitesi Tıp Oyuncularının Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi sahnelediği "Yaşar ne yaşar ne yaşamaz" isimli oyunu izlediler.