Bir Ufuk Olarak Nanoteknoloji

Araştırma projelerinde yer alarak bilimi öğrenen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Üniversite Okul İşbirliği kapsamında İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Tümleşik Araştırma Merkezi Direktörü Prof. Dr. Mehmet POLAT Biyoloji Zümremizin evsahipliğinde 9. sınıflarımıza yönelik "Bir Ufuk Olarak Nanoteknoloji" isimli çalışmaları ile konuğumuz oldular.

ETKİNLİK PROGRAMI

Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'nun Hoşgeldiniz Konuşması

Biyoloji Zümre Başkanımız Dr. Meryem YAZICI'nın Hoşgeldiniz Konuşması

Konuğumuz Prof. Dr. Mehmet POLAT'ın konuşması ve paylaşımları