Mevcut durumu iyi bir şekilde ölçüp en iyisi olabilmesi için iyileştirme ve geliştirme faaliyetleri yapılan okul İzmir Fen Liseside öğrenci işlerinden sorumlu müdür yardımcımız Eylem KILIÇASLAN koordinesinde sınav komisyonu başkanımız Davut KASAR (Matematik Zümre Başkanı) takibinde ders öğretmenlerinin gözetiminde tüm sınıflarımızda ortak sınavlarımız sınav takvimine ve sınav yönergemize uygun olarak gerçekleştirilmekte olup pazartesi günü Fizik sınavları ile sınav süreci devam etmektedir.

Adil ve doğru bir şekilde sınavların uygulanmasını sağlayan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize verdikleri emek ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür ederiz.

Birinci Dönem İkinci Ortak Sınavlarımız Pazartesi Günü Fizik Dersinin Sınavları İle Devam EdecekBirinci Dönem İkinci Ortak Sınavlarımız Pazartesi Günü Fizik Dersinin Sınavları İle Devam Edecek

Yayın: 09.01.2022 - Güncelleme: 09.01.2022 17:55 - Görüntülenme: 314

Etiketler :