Biyoloji Laboratuvarımızda Beyin ve Göz İnceledik

Öğrencilerimizin yaparak yaşayarak öğrenmelerini desteklemek ve teorik bilgilerini okulumuzdaki laboratuvarlarımızdaki deneylerimiz ile pekiştirmeleri için ders yıllık planlarımız doğrultusunda öğrencilerimizle deney yapıyoruz. Bu etkinlikte Biyoloji Öğretmenimiz Zuhal GÜL'ün dersine konuk olduk.

Dersin başında Laboratuvarda nasıl bilimsel çalışma yapılacağını ve güvenlik tedbirlerini anlatıp dersine başlayan Biyoloji Öğretmenimiz Zuhal GÜL teorik bilgileri tekrar ettikten sonra 11. sınıf öğrencilerimiz ile biyoloji laboratuvarımızda beyin ve göz incelediler.

11. sınıf öğrencilerimiz İnsan Fizyolojisi Ünitesinde dana beyninin ve gözün yapısı ve işleyişi ile ilgili çalışmalarında önce FATİH Projesi kapsamında okulumuza kazandırılan Etkileşimli Tahta´da dersin teorik kısmını gördüler ve ardından Değerli Biyoloji Öğretmenimizin kılavuzluğunda biyoloji laboratuvarımızda dana beynini ve gözün incelediler. Yaptıkları incelemeleri tartıştılar, raporlarını hazırladılar ve laboratuvar kullanım kılavuzumuzda belirtildiği iş ve işlemleri yapıp laboratuvar çalışmalarını sonlandırdılar.

Değerli öğretmenimize ayırdığı zaman ve verdiği emekten kıymetli öğrencilerimize de ilgi ve aktif katılımlarından ötürü teşekkür ederiz.

Yayın: 11.01.2023 - Güncelleme: 11.01.2023 09:34 - Görüntülenme: 242