Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Tanıtımı

Hedefini iyi belirleyen ve hedefine doğru kararlılıkla ilerleyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'nun koordinesinde Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehberlik Öğretmeni Seyran CANBAZ'ın desteğinde 11. ve 12. sınıf öğrencilerimiz Boğaziçi Üniversitesi Öğrencileri tarafından verilen Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü tanıtımına katıldılar.

Nitelikli bir sunum ile endüstri mühendisliğini tanıtan Boğaziçi Üniversitesi Öğrencilerini ilgiyle dinleyen öğrencilerimiz soru-cevap kısmında bölüm ile ilgili merak ettikleri konular hakkında sorular sordular.

Bu güzel faaliyeti okulumuza kazandıran Değerli Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Kıymetli Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehberlik Öğretmeni Seyran CANBAZ'a verdikleri emek ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür ederiz.

Kıymetli Boğaziçi Üniversitesi Öğrencilerine, öğrencilerimiz için faydalı olan ve verimli geçen bu seminer için verdikleri emek ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür ederiz.

Değerli öğrencilerimize ilgi ve aktif katılımlarından ötürü teşekkür ederiz.

Yayın: 21.01.2021 - Güncelleme: 21.01.2021 20:39 - Görüntülenme: 699