Etiket Sonuçları: endüstri

Ock

Geleceği inşa etmek için kolları lisede de sıvayan azimli, çalışkan, kararlı, ülkesini ve insanları seven mühendis kumaşlı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 16.00 - 18.00 saatleri arasında Bilim Kurulumuzda istekli ve zamanı uygun öğrencilerimizle temel düzeydeki çalışmalarımız devam etmkte olup ikinci dönem ileri düzey etkinliklerimiz için robot odamızda çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Ock

Hedefini iyi belirleyen ve hedefine doğru kararlılıkla ilerleyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'nun koordinesinde Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehberlik Öğretmeni Seyran CANBAZ'ın desteğinde 11. ve 12. sınıf öğrencilerimiz Boğaziçi Üniversitesi Öğrencileri tarafından verilen Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü tanıtımına katıldılar.

Tem

Mühendis olma yolunda ilerlerken önlerine çıkan tüm eğitim fırsatlarını değerlendirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden 3 öğrencimiz Dilara, Naz ve Elif Sude Tofaş Fen Lisesi ve Tofaş Otomobil Fabrikalarının TÜBİTAK 4004-Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Projesi kapsamında Bursa´da Endüstri 4.0 eğitimi alıyorlar.

Ock

Mezunlarının vefalı olduğu okul İzmir Fen Lisesinde 2017 Mezunlarımız Ceren, Özlem ve Ezo 11. Sınıflarımıza Endüstri Mühendisliğini anlattılar.

Nis

Geleceğin Mühendislerinin okulu İzmir Fen Lisesi´nden güzel bir seminer haberi daha paylaşıyoruz. Özyeğin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğrencileri 11. Sınıf öğrencilerimize Mars´a giden robotlar ve ROVER Grubunun Merih İsimli Robotlarını tanıttı.