Bölge Sergisinde IFL Rüzgarı Fırtına Oldu

İlme ve fene gönül verenlerin oluşturduğu büyük bir aile olan okul İzmir Fen Lisesi TÜBİBAK Bölge Sergisinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN ve Kıymetli Kimya Zümresi Başkanı Hakan ERYUVA öncülüğünde önce rüzgar sonra fırtına oldu.

Gerek projeleri gerekse de proje sunumları ile önce sergiyi gezen grupları sonra da jüriyi etkileyen öğrencilerimiz okul arkadaşlarının da sergiyi ziyaret etmesiyle adete fırtına olup estiler.

Proje Konusu: Elektroeğirme ile üretilen nanoliflerin, patojenlerin seçimli analizine yönelik kullanım potansiyellerinin araştırılması

Proje Danışmanı: Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN

Projeyi Yürüten Öğrencilerimiz: Şiir ve Kamil

Proje Konusu: Yara Tedavisi için balık yağı katkılı biyopolimer nanolif kullanımı

Proje Danışmanı: Kimya Zümre Başkanımız Hakan ERYUVA

Projeyi Yürüten Öğrencilerimiz: Ilgın ve Ezgi

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflarımız için kıymetli Müdür Yardımcımız Mehmet Gül´e, değerli Almanca Öğretmenimiz Mustafa Abacı´ya, kıymetli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış Demirdağ´a ve değerli Kimya Zümre Başkanımız Hakan Eryuva´ya teşekkür ederiz.

Yayın: 14.03.2018 - Güncelleme: 29.07.2024 10:00 - Görüntülenme: 1056